commissies-fes

Ben je op zoek naar contactpersonen van de FES in jouw regio? Of heb je een vraag  over fibromyalgie en werk aan onze gecertificeerde ervaringsdeskundige? Hier kun je alle contactgegevens vinden van de diverse commissies die actief zijn binnen de vereniging.

 

 

Contact met de provinciaal coördinatoren:

Friesland en Drenthe - Mevr. van der Kooi

Groningen - Mevr. Goudberg

Overijssel - Mevr. Robbers

Gelderland - Vacature

Flevoland - Vacature

Utrecht en 't Gooi - Mevr. Nap

Noord-Holland - Mevr. Baak

Zuid-Holland - Mevr. de Gelder

Zeeland - Dhr. de Jong

Limburg - Mevr. Ploum-Cools

Noord-Brabant - Vacature

Ervaringsdeskundige coaches

Als je werkt terwijl je ziek bent, krijg je met allerlei uitdagingen te maken. Praktisch en emotioneel. Er komen veel vragen op je pad, en soms kom je er gewoon niet uit.

Daarom heeft de F.E.S. gecertificeerde ervaringsdeskundige coaches over fibromyalgie en werk.  Leden met vragen kunnen contact opnemen met de coaches – zij geven zo goed mogelijk antwoord per e-mail. Stuur een email naar: sehcaoc.[antispam].@fesinfo.nl

De begeleiding van onze coaches kan ook door de werkgever betaald worden in geval van ziekte, of eventueel via het UWV als je geen werk meer hebt.

 

 

Juridische commissie

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning m.b.t.  fibromyalgie? Dan kan je contact opnemen met een van de advocaten van onze Juridische AdviesRaad. Het eerste advies/gesprek is gratis.

Arno van Deuzen email
Marieke Hartkoorn email
Sjoerd Visser email

opvulling-wit

Commissie Belangenbehartiging

De commissie Belangenbehartiging wil meer acceptatie en meer begrip voor fibromyalgie en behartigt onze belangen bij de doelgroepen : arbodiensten, overheden, verzekeraars en het UWV.

Wil je iets kwijt over belangenbehartiging bij onze commissie? Stuur dan een mail naar BBC.[antispam].@fesinfo.nl