Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
 
 

Juridisch advies

 

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning m.b.t.  fibromyalgie? Dan kan je contact opnemen met een van de advocaten uit ons deskundigennetwerk.

 

Juridisch advies

 

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning m.b.t.  fibromyalgie? Dan kan je contact opnemen met een van de advocaten uit ons deskundigennetwerk.

 

Leden van F.E.S. kunnen contact opnemen met een van de advocaten uit ons deskundigennetwerk. Deze advocaten zijn bekend met fibromyalgie en zijn gespecialiseerd in alles wat met arbeidsongeschiktheid te maken heeft. Zij kunnen je adviseren en waar nodig bijstaan in WIA- of Ziektewetprocedures.

 

 Mr. A. (Arno) van Deuzen

Arno van Deuzen is advocaat in Alkmaar. Hij heeft vele jaren/zaken ervaring met fibromyalgie en ziektewet.

vandeuzen@oudegrachtadvocaten.nl

 

  Mr. M. (Marieke) Hartkoorn

Rechtshulpverlening sociale zekerheid: Marieke Hartkoorn is advocate bij Bolder Advocaten in Rotterdam. Ze is gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht en de daaraan verbonden gebieden van het sociale zekerheidsrecht; WW, WIA, ZW. 

 010 -217 53 14

 

  Mr. J. (Jacquelien) Scholtens

Rechtshulpverlening in het Noorden van Nederland: Jacquelien is advocate bij Visser | Suurmeijer Advocaten in Stadskanaal. Jacquelien is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in meest brede zin, waaronder het ontslagrecht, (collectieve) arbeidsovereenkomstenrecht en Europees arbeidsrecht.

  J.Scholtens@advovisser.nl

 

 

 

 

 

 

Op advocatenloket.nu vind je een kantoor bij jou in de buurt voor een gratis eerste juridisch advies van een specialist. Alle advocaten/kantoren, aangesloten bij de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht advocaten hebben vergelijkbare voorwaarden wat betreft tarieven en gratis intakegesprekken.

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Privacybeleid | 2024  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.