Juridisch advies

 

Ben je op zoek naar juridische ondersteuning m.b.t.  fibromyalgie? Dan kan je contact opnemen met een van de advocaten uit ons deskundigennetwerk.

 

De advocaten uit ons deskundigennetwerk zijn bekend met fibromyalgie. Voor leden van de vereniging is een eerste gesprek/advies gratis. Je kan als lid van F.E.S. een van hen benaderen.

 

 Mr. A. (Arno) van Deuzen

Arno van Deuzen is advocaat in Alkmaar. Hij heeft tevens vele jaren/zaken ervaring met fibromyalgie en ziektewet.

   nezued.[antispam].@advocatenkantooroudegracht.nl

 Mr. J.S. (Sjoerd) Visser

Juridisch inloopspreekuur Noord-Nederland: Sjoerd Visser heeft ervaring met vragen van mensen met fibromyalgie. Zijn kantoor Visser-Van der Kolk Advocaten houdt gratis inloopspreekuren: op maandag in Stadskanaal en donderdag in Klazienaveen, beide van 17:00 tot 18:30 uur.

  nezued.[antispam].@advocatenkantooroudegracht.nl

0599-650999

 

 

 Mr. M. (Marieke) Hartkoorn

Rechtshulpverlening sociale zekerheid: Marieke Hartkoorn is advocate bij Rischen en Nijhuis Advocaten in Rotterdam. Ze is gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht en de daaraan verbonden gebieden van het sociale zekerheidsrecht; WW, WIA, ZW. E-mail:

  nrooktrah.[antispam].@rischen-nijhuis.com

 

 

 

 

Op advocatenloket.nu vind je een kantoor bij jou in de buurt voor een gratis eerste juridisch advies van een specialist. Alle advocaten/kantoren, aangesloten bij de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht advocaten hebben vergelijkbare voorwaarden wat betreft tarieven en gratis intakegesprekken.

 

over F.E.S.

 Contact

 Fibromyalgielijn

 Wat we doen

 Inloggen leden

 

voor jou

 Folders en brochures

 Hulplijnen en webadressen

 Help mee

 Veelgestelde vragen

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.


 

Privacybeleid | 2020  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.