Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
 
 

Patiëntenpanel

 

Met het F.E.S.-Patiëntenpanel willen wij de ervaringen, vragen en informatiebehoeften van fibromyalgiepatiënten beter leren kennen. 

 

Welke knelpunten ervaren mensen met fibromyalgie op het werk? Of wat kan er beter in de zorg? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waar we graag de mening van ervaringsdeskundigen over willen horen. Door regelmatig de mening van het F.E.S. Patiëntenpanel te vragen over diverse onderwerpen, kunnen wij mensen met fibromyalgie nog beter van dienst zijn.

Het het F.E.S. Patiëntenpanel bestaat uit leden en vrijwilligers van de vereniging. Ook jij kunt jouw stem laten horen als je deelnemer wordt van het F.E.S. Patiëntenpanel!

 

Hoe werkt het?

Als deelnemer aan het F.E.S. Patiëntenpanel ontvang je een aantal keren per jaar per e-mail een uitnodiging om ergens over mee te denken.

Meestal is dit een online enquête of poll, maar kan ook gaan om onderzoek (gesprek) op locatie. Bij elk item heb je altijd zelf de keuze of je wilt deelnemen of niet. Na afloop informeren wij je over de resultaten.

 

Interesse?

Meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Let op: voorwaarde voor deelname is dat je onder een van deze groepen valt: 

 lid van F.E.S. 

 vrijwilliger bij F.E.S.

 

 

 Aanmeldformulier

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Privacybeleid | 2024  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.