Lotgenotencontact is belangrijk om je als patiënt mondiger te maken in je contacten met de maatschappij ondanks je beperkingen. Lotgenoten spreken vanuit ervaring en kunnen over en weer steun geven en ontvangen. Het wederzijds herkennen van problemen heeft toegevoegde waarde. Net als het elkaar tips geven hoedeze problemen misschien zijn op te lossen. Ook kan hieruit voortvloeien dat lotgenoten gezamenlijk activiteiten ondernemen waarbij de beperkingen die een ieder heeft geen belemmering hoeven te vormen.

 

Lotgenotenlijst

ledenlijst-icon

Liever geen gebruik maken van social media? De FES is voor haar leden gestart met het samenstellen van een lotgenotenlijst.

Op deze lijst vind je gegevens van andere leden met fibromyalgie zodat je zelf contact kunt leggen. Dit kan telefonisch of misschien zelfs uiteindelijk om af te spreken. Zodra je aanmelding is verwerkt krijg je toegang tot de contactgegevens.

Sta je hiervoor open? Meld je dan aan!

opvulling-wit
Facebook

Facebook ledenpagina

 

Een besloten facebook-groep alleen voor leden van de FES. De groep is bedoeld voor vragen, ervaringen uitwisselen of gewoon een luisterend oor.

Cursus Sterk met Pijn


De F.E.S. is onderdeel van het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem.  Vanuit dit samenwerkingsverband is er een nieuwe cursus ontwikkelt, gericht op het leren omgaan met chronische pijn. De cursus "Sterk met Pijn' wordt op diverse plekken door het hele land gegeven. De cursus wordt gegeven in groepsverband, en het is dus dé mogelijkheid om anderen met chronische pijn te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op de website van de fes

Contact met vrijwilligers

Door het hele land worden inlopen georganiseerd door onze vrijwilligers. Tijdens deze inlopen of bijeenkomsten is er de mogelijkheid om vragen te stellen, een praatje te maken en andere mensen met fibromyalgie te leren kennen.

Kijk op de activiteitenpagina op de website of er een inloop bij jou in de buurt is.

2020 Activiteit
22 januari
woensdag
10:30 tot
12:30
Cursus "Sterk met Pijn" in Gouda
Groene Hart Ziekenhuis; Gouda
23 januari
donderdag
10:00 tot
12:00
Inloop Leeuwarden
MCL Ziekenhuis
24 januari
vrijdag
14:30 tot
16:30
Cursus "Sterk met Pijn" in Almere
Buurtcentrum de Draaikolk, Almere
banner
opvulling-wit