Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
 
 

Wat doet F.E.S.?

 

Fibromyalgie en Samenleving is de patiëntenorganisatie voor iedereen met de aandoening fibromyalgie en hun naasten. Wij behartigen belangen van alle 340.000 mensen met fibromyalgie in Nederland. 

 

 

Wat doet F.E.S.?

 

Fibromyalgie en Samenleving is de patiëntenorganisatie voor iedereen met de aandoening fibromyalgie en hun naasten. Wij behartigen belangen van alle 340.000 mensen met fibromyalgie in Nederland. 

 

 Informeren
We voorzien je van de juiste informatie over het leven met een chronische pijnaandoening. Je ontvangt elk kwartaal ons FESmagazine met ervaringsverhalen, artikelen en de laatste ontwikkelingen. We houden je goed op de hoogte via onze website en maandelijkse nieuwsbrief, social media en informatiefolders

Informeren doen we ook tijdens de (online) bijeenkomsten die we organiseren. Ervaringsdeskundige vrijwilligers helpen je op weg. Daarnaast geven we info via onze podcast, webinars en tijdens de jaarlijkse themadagen.

 

 Ontmoeten
Ontmoet lotgenoten. Dat kan op verschillende manieren: in onze facebookcommunity, telefonisch, tijdens -online- bijeenkomsten, via de lotgenotenlijst of beweegactiviteiten bij jou in de regio. Onze vrijwilligers die zelf ook fibromyalgie hebben, staan voor je klaar!

 

 Belangenbehartiging
Wij staan in contact met zorgverleners en (zorg)verzekeraars, wetenschappers, UWV en overheid. Daar komen we  op voor jouw belangen. Ook werken we samen met andere patiëntenverenigingen en organisaties - nationaal én internationaal. Samen maken we een vuist en zorgen onze medewerkers en vrijwilligers ervoor dat jouw stem gehoord wordt.

 

 Voorlichting
Dankzij ons patiëntenpanel en bijdragen aan onderzoek weten wij welke invloed fibromyalgie op jouw kwaliteit van leven heeft  Waardevolle informatie, waarmee wij artsen, verpleegkundigen en onderzoekers voorlichten hoe zij de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren.

 

Lid worden doe je dus niet alleen voor jezelf, maar ook om je lotgenoten te helpen. Samen maken we een vuist voor alle mensen met fibromyalgie!

 

 

nieuwsbrief

Ontvang tips, acties en nieuws over fibromyalgie en de F.E.S.

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Privacybeleid | 2024  DE NATIONALE VERENIGING VOOR FIBROMYALGIE-PATIËNTEN  -  F.E.S.